Születésnapok

  • Vállaljuk születésnapi programok szervezését : Bohóc, animátor, táncház, interaktív játékok, interaktív előadások.
  • Tücsök-zene szültesénapi program kínálata:    

Tücsök-zene foglalkozás:

A sokak számára már jól ismert baba-mama foglalkozást megrendelheted az otthonodba is!
Kiknek ajánljuk?
– Ha szeretnéd egy kicsit feldobni babád első, második vagy harmadik születésnapját!
– Ha legalább 2-3 hasonló korú baba hivatalos a születésnapra
– Ha szeretnél egy kb. 30-40 perces foglalkozás, ahol a szülők és a babák együtt vehetnek részt, mondókázhatnak, énekelhetnek együtt
-Ha babád szereti a zenét és is kis ritmushangszereket
– Ha szeretitek az “élő zenét”, hangszereket
Minden születésnaposnak apró ajándékkal kedveskedünk.

 

 Muzsikáló Manó Matiné

-Őszi/ tavaszi válogatás:

Interaktív zenés őszi/tavaszi utazás, tündérekkel, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos tündéres varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő segítségével.

Megtanuljuk a „Tündérek Himnuszát” és még sok kis kedves dalocskát!:)

-Karácsonyi Angyalok előadás:

Interaktív zenés téli utazás, angyalokkal, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos karácsonyi varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő vezetésével!

Kása Juli táncháza

Interaktív zenés tánc elődás,a népzene csodálatos világában, mert táncolni jó!

Alap tánclépéseket tanulunk,körtáncokkal, mondókákkal!

Érezzük jól magunkat, daloljunk, táncoljunk, énekeljünk együtt!

Eszter-lánc mesezenekar koncerje

Interaktív mese-koncertek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek

Misi bohóc – a nagy nevettető

Az ország egyik legszínvonalasabb, legkreatívabb gyerekműsorát ajánljuk. Misi bohóc, a nagy nevettető évek óta áll a gyermekek szolgálatában, minden alkalommal mosolyt csalva e csodálatos publikum arcára. A kreatív játékok, a mulatságos vetélkedők, a vidám tánc, a lelkesítő móka, az együtt éneklés parádés hangulatot teremt, díszbe öltözteti a napot és feledhetetlen élményeket szerez a kicsiknek, a nagyoknak egyaránt.

Mesés népi játszó

A foglalkozás a magyar néphagyomány alapjait hozza közel a gyermekek számára a mesén, táncon, dalokon, játékokon, valamint az évkörhöz kapcsolódó szokásokon keresztül. Havay Viktória népdalénekes-etnográfus vezetésével az alkalom a zenei anyanyelv könnyed elsajátítása, készségfejlesztés a legfiatalabb kortól és amellett nagyszerű  kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Kalap Jakab – meseduó / élő bábkoncertek
1: Kalap Jakab meseduó – KUTYABÁL
A 9 magyar kutyafajtát bemutató műsor remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Nem mellesleg szóba kerül az állatvédelem és a felelős állattartás is! Minőségi bábok és rengeteg nevetés. Interaktív ÉLŐ műsor!
2: Kalap Jakab meseduó – Noé bárkája
Noé bárkáján nem csak nyuszi és róka, de sok-sok Bibliai történet is utazik! Megtanuljuk a Teremtés sorrendjét, találkozhatunk Ábrahámmal, Dáviddal és Góliáttal, Sámsonnal, no meg Jónással és persze a Cet is ott lesz! Körbejárjuk a Bábeli tornyot és táncolunk Dávid királlyal! Bibliai alaptörténetek kicsiknek.
3: Kalap Jakab meseduó – Szuperhősök (Csodálatos Sulibusz)
Azt ismered, hogy Superman, Zorró, Pókember együtt utaznak egy buszon? Indiánok, cowboyok, kutyák és pónik is jönnek! Sok tejet iszunk és sportolunk, hogy tudjuk tartani a nagyon pörgős tempót! Szórakoztató műsor, nem csak gyerekeknek.

Kérjen személyre szabott árajánlat!

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.