Szolgáltatások

 • Óvodai programok szervezése – alkalmi és rendszeres (zene ovi, tánc és jóga)
 • Gyereknapi programok szervezése
 • Céges rendezvényen gyerek program szervezése

 • Tücsök-zene óvodai program kínálata:    
 • Endrődi Ági és a Fellegjárók A gyermek közönségnek éneklő zenekar élő koncertjein a tavasszal megjelenő Földön – Égen című új nagylemezük dalait adja elő. A Fellegjárók a Földért zenélnek. Dalaik üzenete tanítja a kicsiket és nagyokat: Hogyan lehet a világ egy szebb és jobb hely általunk, hogyan tanuljunk meg vigyázni a Földre. Hogyan tanuljuk meg észrevenni, megszeretni a minket körülvevő élővilágot. Hogyan épülhetnek ezek a gondolatok a gyerekek lelkébe a zene gyógyító varázserejével.

 • Farkasházi Réka és a Tintanyúl Az év hazai gyermekalbuma’ kategóriában, kétszeres Fonogram- díjas ‘Farkasházi Réka és a Tintanyúl’ zenekar hazai kortárs költők megzenésített versei mellett saját szövegeit és dalait is előadja, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről,összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson.

 • Gryllus Vilmos ovis koncert Örömmel érkezik ősszel „Őszi Falevelek”koncerttel, decemberben a Nótás Mikulás koncerttel, februárban a Maszkabállal, tavasszal a Biciklizős dalok válogatással.

Gryllus Vilmos óvodai koncert

 • CsiriBú Társulat Tündérkaland Tartsatok velünk ti is egy varázslatos világba, ahol találkozhattok mesebeli barátaitokkal! Segítsetek a két szertelen tündérnek megtalálni a varázskönyvet, amely elrepít bennünket a Szivárványon túlra! Találjuk ki közösen, hogy vajon kinek a birodalmába érkeztünk? Csillám és Csengettyű vár titeket sok énekkel, tánccal és játékkal, olyan különleges mesékből mint a Jégvarázs, Vaiana, Szépség és a szörnyeteg vagy Aranyhaj! 50 perces interaktív gyermekműsorunk felhőtlen szórakozást kínál ovisoknak és kisiskolásoknak egyaránt.

 • CsiriBú Társulat Mikulás manói A Mikulás szertelen manói mindig mosolyt csalnak a gyermekek arcára. Legyetek ti is részesei Csillám és Csengettyű karácsonyi kalandjának és kukkantsunk bele együtt a Mikulás Nagykönyvébe. 50 perces interaktív műsorunk felhőtlen szórakozást ígér a gyerkőcöknek. Sok karácsonyi mesével, énekkel, tánccal várunk benneteket és persze rengeteg játékkal. Várjuk együtt a Télapót és ünnepeljük közösen a karácsonyt! 🙂

 • Zenés mesék, interaktív koncertek a Lóca együttestől Több, mint húsz különböző műsor az évkör nevezetes időszakaihoz, eseményeihez igazodva, a tematikus műsorok mellett pedig mindig aktuális tanulságokat felvonultató zenés meséket repítenek a színpadra.

 • Kiflihajó koncertek gyermekeknek és családoknak Koncertek kicsiknek és nagyoknak változatos zenei stílusokkal, igényes dalszövegekkel a Kiflihajó fedélzetéről. A Kiflihajó tagságról elmondható, hogy egészen eltérő zenei világból érkeztek, mégis a közösen létrehozott zenei szövet egységes képet mutat.

 • Alma Együttes Az együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. 
Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”,- és „tánc-izmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik.
A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 20 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.
 • Levente Péter  – KACAGÓ KONCERT Török Györggyel(Habók János bűvész speciális résztvevője 25 éve előadásainknak)  közösen

 •  Gubás Gabi: BIOMESE avagy PUFF ANCSI EGY NAPJA Interaktív mese ( ezt a mesét lehet alakítani hogy Puff Ancsi várja a Mikulást a karácsonyt, születésnapot, anyák napját stb. vagy csak az ő szülinapját ünnepeljük és ezáltal egy kalandos napját ismerhetjük meg )

 •  Muzsikáló Manó Matiné

-Őszi/ tavaszi válogatás:

Interaktív zenés őszi/tavaszi utazás, tündérekkel, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos tündéres varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő segítségével.

Megtanuljuk a „Tündérek Himnuszát” és még sok kis kedves dalocskát!:)

-Karácsonyi Angyalok előadás:

Interaktív zenés téli utazás, angyalokkal, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos karácsonyi varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő vezetésével!

 • Kása Juli táncháza Interaktív zenés tánc elődás,a népzene csodálatos világában, mert táncolni jó!

Alap tánclépéseket tanulunk,körtáncokkal, mondókákkal!

Érezzük jól magunkat, daloljunk, táncoljunk, énekeljünk együtt!

 • Eszter-lánc mesezenekar koncerje Interaktív mese-koncertek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek

 • Misi bohóc – a nagy nevettető Az ország egyik legszínvonalasabb, legkreatívabb gyerekműsorát ajánljuk. Misi bohóc, a nagy nevettető évek óta áll a gyermekek szolgálatában, minden alkalommal mosolyt csalva e csodálatos publikum arcára. A kreatív játékok, a mulatságos vetélkedők, a vidám tánc, a lelkesítő móka, az együtt éneklés parádés hangulatot teremt, díszbe öltözteti a napot és feledhetetlen élményeket szerez a kicsiknek, a nagyoknak egyaránt.

Kérjen személyre szabott árajánlat!

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.