Szolgáltatások

  • Óvodai programok szervezése – alkalmi és rendszeres (zene ovi, tánc és jóga)
  • Gyereknapi programok szervezése
  • Céges rendezvényen gyerek program szervezése

  • Tücsök-zene óvodai program kínálata:    
  • Farkasházi Réka és a Tintanyúl Az év hazai gyermekalbuma’ kategóriában, kétszeres Fonogram- díjas ‘Farkasházi Réka és a Tintanyúl’ zenekar hazai kortárs költők megzenésített versei mellett saját szövegeit és dalait is előadja, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről,összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson.

  •  A PA-DÖ-DŐCSOMAGOT KAPTAM  című gyereklemezének dalaiból készült gyerekkoncertjétA vidámságáról közismert énekes páros ezúttal természetesen mesefigurákról, állatokról, játékokról, masinisztáról és postásról énekel, de szó esik sportról, kirándulásról, kistestvérről, komolyzenéről, és szelektív hulladékgyűjtésről is.
    Mindezt a gyerekek közvetlen, könnyed nyelvén, sok humorral és minőségi zenével. (Zene és dalszövegek Galla Miklós)

Gryllus Vilmos ovis koncert

Örömmel érkezik ősszel „Őszi Falevelek”koncerttel, decemberben a Nótás Mikulás koncerttel, februárban a Maszkabállal, tavasszal a Biciklizős dalok válogatással.

Gryllus Vilmos óvodai koncert

Levente Péter  – KACAGÓ KONCERT 

Török Györggyel(Habók János bűvész speciális résztvevője 25 éve előadásainknak)  közösen 

 Gubás Gabi: BIOMESE avagy PUFF ANCSI EGY NAPJA

Interaktív mese ( ezt a mesét lehet alakítani hogy Puff Ancsi várja a Mikulást a karácsonyt, születésnapot, anyák napját stb. vagy csak az ő szülinapját ünnepeljük és ezáltal egy kalandos napját ismerhetjük meg )

 Muzsikáló Manó Matiné

-Őszi/ tavaszi válogatás:

Interaktív zenés őszi/tavaszi utazás, tündérekkel, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos tündéres varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő segítségével.

Megtanuljuk a „Tündérek Himnuszát” és még sok kis kedves dalocskát!:)

-Karácsonyi Angyalok előadás:

Interaktív zenés téli utazás, angyalokkal, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos karácsonyi varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő vezetésével!

Kása Juli táncháza

Interaktív zenés tánc elődás,a népzene csodálatos világában, mert táncolni jó!

Alap tánclépéseket tanulunk,körtáncokkal, mondókákkal!

Érezzük jól magunkat, daloljunk, táncoljunk, énekeljünk együtt!

Eszter-lánc mesezenekar koncerje

Interaktív mese-koncertek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek

Búgócsiga Zenede

A zenekar saját feldolgozásban, egyedi hangzással játszik ismert gyermekdalokat, népdalokat, mondókákat, kiszámolókat évszaknak, ünnepnek megfelelően a gyerekek és felnőttek bevonásával, megtornáztatásával, megnevettetésével, megénekeltetésével.

ismeretlen.jpg

Szívárvány

A „Szivárvány” című zenés mesejáték egy indiai népmese alapján íródott. Tündérországban játszódik, ahol ismeretlenek a színek, minden hófehér.

Bídzsli, Abhigya és Mamata, a három tündér, a hegyek túloldalán meg- ismerkednek a színekkel és elhatározzák, hogy valahogyan eljuttatják a színeket otthonukba is, hogy a Tündérkirálynő és a többi tündér is lássa ezt a csodát. Vajon sikerül nekik a hófehér világot színesre festeni? Segít- ségükre lesz Indra istenség, aki meghívja őket messze földön híres báljára.

Az előadás interaktív, a játék szerves részét képezi a gyerekekkel való kom- munikáció.

Misi bohóc – a nagy nevettető

Az ország egyik legszínvonalasabb, legkreatívabb gyerekműsorát ajánljuk. Misi bohóc, a nagy nevettető évek óta áll a gyermekek szolgálatában, minden alkalommal mosolyt csalva e csodálatos publikum arcára. A kreatív játékok, a mulatságos vetélkedők, a vidám tánc, a lelkesítő móka, az együtt éneklés parádés hangulatot teremt, díszbe öltözteti a napot és feledhetetlen élményeket szerez a kicsiknek, a nagyoknak egyaránt.

Népi Hangszersimogató az Ördöngös Népzenetanodával

A hangszersimogató egy interaktív népzenei program, amelyben a gyerekek megismerkednek a legérdekesebb magyar népi hangszerekkel és egy előre felépített tematika szerint az előadás során több alkalommal együtt is muzsikálnak az előadókkal. Kipróbálhatják többek között a kecskedudát, ütőgardont, hegedűt, kontrát, bőgőt, csellót . A “Népi Hangszersimogató” program megálmodója és kifejlesztője Horsa István, Halmos Béla vándor-díjas népzenész, az Ördöngös Népzenetanoda vezetője

Mesés népi játszó

A foglalkozás a magyar néphagyomány alapjait hozza közel a gyermekek számára a mesén, táncon, dalokon, játékokon, valamint az évkörhöz kapcsolódó szokásokon keresztül. Havay Viktória népdalénekes-etnográfus vezetésével az alkalom a zenei anyanyelv könnyed elsajátítása, készségfejlesztés a legfiatalabb kortól és amellett nagyszerű  kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Kalap Jakab – meseduó / élő bábkoncertek
1: Kalap Jakab meseduó – KUTYABÁL
A 9 magyar kutyafajtát bemutató műsor remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Nem mellesleg szóba kerül az állatvédelem és a felelős állattartás is! Minőségi bábok és rengeteg nevetés. Interaktív ÉLŐ műsor!
2: Kalap Jakab meseduó – Noé bárkája
Noé bárkáján nem csak nyuszi és róka, de sok-sok Bibliai történet is utazik! Megtanuljuk a Teremtés sorrendjét, találkozhatunk Ábrahámmal, Dáviddal és Góliáttal, Sámsonnal, no meg Jónással és persze a Cet is ott lesz! Körbejárjuk a Bábeli tornyot és táncolunk Dávid királlyal! Bibliai alaptörténetek kicsiknek.
3: Kalap Jakab meseduó – Szuperhősök (Csodálatos Sulibusz)
Azt ismered, hogy Superman, Zorró, Pókember együtt utaznak egy buszon? Indiánok, cowboyok, kutyák és pónik is jönnek! Sok tejet iszunk és sportolunk, hogy tudjuk tartani a nagyon pörgős tempót! Szórakoztató műsor, nem csak gyerekeknek.

Kérjen személyre szabott árajánlat!

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.