Rólunk

Barátnőmmel, Tamarával 2010-ben ismerkedtem meg. Hol máshol, mint egy Tücsök-zene foglalkozáson. Mindketten aktív kismamaként kerestük a legjobb baba-mama programot és mindketten a Tücsök-zenébe szerettünk bele! De nemcsak mi, a babáink is. Itt ismerkedtünk össze, és lettünk nagyon jó barátok. Most az élet úgy hozta, hogy a Tücsök-zene nemcsak a barátságunk kezdete, de annak jövője is lesz, ugyanis 2018 szeptemberétől mi visszük tovább a Tücsök-zenét Magyarországon.

Közös célunk, hogy azt az élményt, amit mi és a gyerekeink kaptak, szeretnénk, hogy minél több helyszínen, minél több családhoz eljusson!

Petra

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.