Rólunk

Barátnőmmel, Tamarával 2010-ben ismerkedtem meg. Hol máshol, mint egy Tücsök-zene foglalkozáson. Mindketten aktív kismamaként kerestük a legjobb baba-mama programot és mindketten a Tücsök-zenébe szerettünk bele! De nemcsak mi, a babáink is. Itt ismerkedtünk össze, és lettünk nagyon jó barátok. Most az élet úgy hozta, hogy a Tücsök-zene nemcsak a barátságunk kezdete, de annak jövője is lesz, ugyanis 2018 szeptemberétől mi visszük tovább a Tücsök-zenét Magyarországon.

Közös célunk, hogy azt az élményt, amit mi és a gyerekeink kaptak, szeretnénk, hogy minél több helyszínen, minél több családhoz eljusson!

Petra

I met Tamara at a Tucsokzene lesson – where else? – 8 years ago. At the time both of us were young mothers trying to find the best and most interesting activity for us and our babies. Tucsokzene was a love at first sight experience! This is how we met and became best friends. Tucsokzene is the beginning and the future of our friendship – we have been organizing the lessons in Hungary since September 2018.
Our goal is to share the magical experience of Tucsokzene with as many happy babies, toddlers and parents as possible at several venues in Hungary.
Petra

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.