Szolgáltatások

  • Óvodai programok szervezése
  • Gyereknapi programok szervezése
  • Céges rendezvényen gyerek program szervezése

Tücsök-zene óvodai program kínálata:

I. Gryllus Vilmos ovis koncert

Örömmel érkezik ősszel „Őszi Falevelek”koncerttel, decemberben a Nótás Mikulás koncerttel, februárban a Maszkabállal, tavasszal a Biciklizős dalok válogatással.

Gryllus Vilmos óvodai koncert

II. Gubás Gabi: BIOMESE avagy PUFF ANCSI EGY NAPJA

Interaktív mese ( ezt a mesét lehet alakítani hogy Puff Ancsi várja a Mikulást a karácsonyt, születésnapot, anyák napját stb. vagy csak az ő szülinapját ünnepeljük és ezáltal egy kalandos napját ismerhetjük meg )

III. Muzsikáló Manó Matiné

-Őszi/ tavaszi válogatás:

Interaktív zenés őszi/tavaszi utazás, tündérekkel, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos tündéres varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő segítségével.

Megtanuljuk a „Tündérek Himnuszát” és még sok kis kedves dalocskát!:)

-Karácsonyi Angyalok előadás:

Interaktív zenés téli utazás, angyalokkal, dalocskákkal, csengettyűkkel, manócskákkal és egy csodálatos karácsonyi varázslattal, Endrődi Ágnes színésznő vezetésével!

IV. Kása Juli táncháza

Interaktív zenés tánc elődás,a népzene csodálatos világában, mert táncolni jó!

Alap tánclépéseket tanulunk,körtáncokkal, mondókákkal!

Érezzük jól magunkat, daloljunk, táncoljunk, énekeljünk együtt!

V. Eszter-lánc mesezenekar koncerje

Interaktív mese-koncertek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek

VI. Búgócsiga Zenede

A zenekar saját feldolgozásban, egyedi hangzással játszik ismert gyermekdalokat, népdalokat, mondókákat, kiszámolókat évszaknak, ünnepnek megfelelően a gyerekek és felnőttek bevonásával, megtornáztatásával, megnevettetésével, megénekeltetésével.

ismeretlen.jpg

Kérjen személyre szabott árajánlat!

Tücsök-zene

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 0-4 éves korig.

Iciri-piciri Tücsök-tánc

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! Zenés és ritmusos játékokkal, mozgással és tánccal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligenciát is. Mindeközben jól érezzük magunkat!

Korosztály: 1-4 éves korig.

Baba-mama Tücsök-jóga

Ideális időtöltés babák és a családjuk számára! A foglakozás segít a szülés utáni regenerációban. Segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Átmozgatjuk az egész testet, erősítjük a problémás területeket, mint például a gát és a gerinc területét.

Tücsök Tánc-ház

Tánc és a zene öröme által egy különleges együttlétet biztosít a családok számára, melyen kortól nemtől függetlenül bárki részt vehet!

Korosztály: 0-99.